Niva
Zgjidhje efektive për biznesin tuaj

SHËRBIMET TONA

web_development
01
WEB DEVELOPMENT

Ndërtoni faqen tuaj të përsosur. Ne krijojmë site të fuqishme, estetike dhe funksionale.

digital_marketing2
02
MARKETING DIXHITAL

Ne ndërtojmë strategji marketingu që gjenerojnë klientë

cloud_hosting
03
CLOUD SERVICES

Ne jemi specialistë në DevOps, DataOps, Big Data Computing, Web Hosting, etj

Rreth nesh

Niva është një Agjenci Dixhitale me bazë në Tiranë, Shqipëri.

Niva, agjenci e Zhvillimit Web dhe Komunikimit Dixhital, me qasje proaktive ndaj inovacionit, ofron zgjidhje efektive për projektin tuaj. Ne punojmë ngushtësisht me klientët për të krijuar një paketë të personalizuar që i përshtatet stilit të tyre të biznesit dhe audiencës së synuar. Ekipi ynë është i përkushtuar në zhvillimin e ideve dhe modeleve origjinale, përmes kërkimit të vazhdueshëm, duke ofruar mbështetje strategjike për projektin tuaj. Shërbimet tona përfshijnë: Zhvillim Webi, Web hosting, Optimizim SEO, Menaxhim Rrjeteve Sociale, Reklama në Google, Facebook, Instagram, Dizajn Grafik, Reklamim, Email, Newsletter,Krijim kontenti dhe Konsulencë.

Filloni një projekt me ne
about
SHPERNDAJ NE
TwitterFacebookGoogle+LinkedInPin It