Niva
Rreth Niva

Rreth nesh

Ne punojmë në grup, përdorim teknologjitë më të fundit që të bëjmë zgjidhje efikase dhe kreative për klientët tanë. Procesi ynë është i thjeshtë, ne dëgjojmë para se të krijojmë, matim dhe përsërisim. Ne përmirësojmë sepse nuk jemi të kënaqur kurrë. Ne testojmë, rregullojmë procesin tonë për t'iu përshtatur më mirë qëllimeve tuaja specifike, dhe ne punojmë për të ripërcaktuar përvojën dixhitale në industrinë tuaj.

më shumë

VIZIONI & MISIONI YNË

Vizionarë në botën e re digjitale për të ndryshuar filozofinë e të bërit biznes në Shqipëri, me anë të platformave më të zhvilluara.

Transformojmë biznesin tuaj me ide që nuk flenë!

Zgjidhjet tona janë inovative, efikase për të shndërruar prezencën online në një potencial të rritjes së shitjeve.

Zgjidhje efektive për biznesin tuaj

shërbimet tona

Ne dizenjojmë, krijojmë, kodojmë, ndajmë ngarkesën tuaj në udhëtimin tuaj për tu bërë lidër në sektorin tuaj te shërbimeve. Ne kemi njohuri të avancuara të zhvillimit të faqeve të internetit, aplikacioneve, portaleve, produkteve etj që kompletojnë ndërmarrjen tuaj.

web-dev
Zhvillim Web
cloud-hosting
Web Hosting
e-commerce-ico
eCommerce
digital marketing2
Digital Marketing
seo2
SEO
social media management
Menaxhim Rrjeteve Sociale
SHPERNDAJ NE
TwitterFacebookGoogle+LinkedInPin It